Navigation

Mobil PBX – CLOUD PBX

Hosted mobil PBX – den digitale receptionist

Hjertet i et mobil telefonisystem er omstillingsanlægget, kaldet PBX – Private Branch Exchange. Det er en slags digital receptionist, der fungerer som både telefonsluse, velkomst- og venteplads, selvbetjenings-viderestilling til relevante afdelinger eller ”næste ledige medarbejder”.

Systemet kan genkende telefonnumre og med det samme trække ringerens kundeoplysninger frem på skærmen, så jeres servicemedarbejdere har det bedste udgangspunkt for at yde god kundeservice.

Mobil PBX egner sig særligt til dynamiske virksomheder, hvor telefoni er en livsnerve for virksomheden, og man ikke nødvendigvis har en fast arbejdsplads.

En Mobil PBX kan også integreres med virksomhedens IP-telefoner. Så taler man om en Hosted PBX løsning. Den kan det samme som en Mobil PBX løsning – nu blot også på medarbejdernes IP telefoner.

Løsningen er særligt egnet til virksomheder, hvor medarbejderne er meget på farten, og hvor de ikke altid har mulighed for at besvare alle opkald. Systemet kan sættes op til at lede opkald til nærmeste ledige medarbejderressource, og den enkelte medarbejder kan selv klikke sig af som tilgængelig eller ikke-tilgængelig for opkald, for eksempel i sammenhæng med en Outlook-kalender.

Ejeren af den rødglødende mobiltelefon vil sætte pris på den mobile PBX løsning, der også tilbyder valgfri udgående numre, således at tilbagekald for eksempel sendes til virksomhedens hovednummer.

Mobiltelefoner med mobil PBX virker over hele kloden – det kræver blot internetforbindelse. Derfor er løsningen også særligt egnet til virksomheder, der driver forretning i flere lande.

Comtalks CLOUD TELEFONY er win-win? Til dine kunder og din virksomhed

Enkelt som tre enkle trin

1

Kontakt vores dygtige konsulenter på 69906900 og lad dem give jer et oplæg på vores state-of-art CLOUD PBX løsning til netop jeres behov Der er naturligvis ingen binding hos COMTALK!

2

Vi opsætter jeres løsning - så I kan teste at alt er som det skal være!

3

Eksisterende numre bliver porteret - og I er klar til at bruge jeres nye CLOUD PBX til at håndtere jeres telefoni